Lotte Vanwezemael heeft dubbel pech

29
Foto: VIER

Zaterdag 5 februari was er de halve finale van ‘Dancing With The Stars’. Daarin zagen we hoe Nina, Nora en Jonathan zich een weg dansten naar de finale en hoe Lotte Vanwezemael vlak voor de grote finale afviel. En daar zal haar pijnlijke voet misschien wel voor iets tussen gezeten hebben.

Na de halve finale is Lotte meteen naar de dokter gegaan en het verdicht was pijnlijk. “Ik heb maandag tijdens de repetitie mijn teen gestoten en de pijn werd elke dag erger. Toen mogelijks een barstje in mijn metatarsaal gehad dat is geëvolueerd naar een breuk door de impact van het dansen”, schrijft Lotte op haar Instagrampagina.

Nu Lotte het programma moest verlaten, heeft de seksuologe veel tijd om te rusten. En dat zal nodig zijn. Na haar bezoekje aan het ziekenhuis ging ze terug naar huis met haar voet in het gips. Niet één keer, maar twee keer pech dus voor Vanwezemael. We wensen Lotte veel beterschap!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be