Geen twijfel mogelijk: ‘Deze kandidaat moet Big Brother winnen’

0
Geen twijfel mogelijk: ‘Deze kandidaat moet Big Brother winnen’
Foto: Play4

Met het vertrek van Dimitri zijn de kaarten bij Big Brother weer flink door elkaar geschud. In de gouden kamer zijn de gesprokken over de nominaties weer volop bezig. Tobias, Salar, Peter en Kristof willen nog enkele mensen aantrekken om aanstaande zaterdag iemand van de groene kamer naar huis te kunnen sturen. Dat zij Nawel alweer gaan nomineren, dat is overduidelijk.

Maar is het wel een slimme zet om weer een bondje te vormen? Onder andere dat is één van de redenen waarom mensen Dimitri naar huis gestemd hebben.
Maar wie is nu eigenlijk het populairst in huis? Wij stelden de vraag in de groep Big Brother BE & NL 2022 en kregen toch wel een verrassende tussenstand op het bord: meer dan 51% van de stemmers wil Tobias dit seizoen zien winnen. Dat is dus een meerderheid van de stemmers. Grace neemt de tweede plaats in met 16% van de stemmen en derde staat Nawel met 10%. Alle anderen moeten met minder tevreden zijn. Leroy kreeg trouwens het minst aantal stemmen, amper 0,6% van de stemmers willen hem zien winnen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven