Verrassende reactie van ex van Hanne uit Big Brother

0
Verrassende reactie van ex van Hanne uit Big Brother
Foto: Play4

Afgelopen week was Yana, het dochtertje van Hanne uit Big Brother, jarig. Hanne werd door Big Brother verrast met een brief van haar grote lieveling.

Hanne heeft van in het begin gezegd dat zij in Big Brother zit om haar kind meer alleen te laten. Eigenlijk is haar ‘probleem’ een beetje vergelijkbaar met het probleem van Julie vorig seizoen. Yana woont nu tijdelijk bij haar ex-man en bij haar ouders en dat contact verloopt prima. Het is niet omdat Hanne en haar ex-man Andy uit elkaar zijn, dat zij niet samen hun kind kunnen opvoeden.

Net zoals bij Julie vorig jaar zijn er ook nu weer kijkers van Big Brother die zich afvragen wat een mama bezielt om haar kind zo lang alleen te laten. “Wie kan me uitleggen hóé je een betere moeder wordt door in het BB huis te gaan zitten? #hanne #Bigbrothernlbe Oprecht geïnteresseerd..”, vraagt Joylife zich op Twitter af. Een tweet die door Andy, de ex-man van Hanne, werd beantwoord.
“Kan je hier een heel duidelijk antwoord op geven. Ze is overbezorgd en door het drukke leven(werk/opvoeding) verliest ze het soms om Hanne te zijn. Ze wilt hier leren om dingen los te laten en terug te gaan naar de “basis” en beseffen dat er naast mama zijn ook nog een Hanne is”, zo neemt Andy het voor Hanne op. Mooi toch?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven