Koen Wauters bekent geklungel op Instagram: ‘Ik weet niet hoe dat moet’

0
Koen Wauters bekent geklungel op Instagram: ‘Ik weet niet hoe dat moet’
Foto: Damon De Backer

Hij is 54 en op de sociale media actief, maar Koen Wauters is absoluut niet handig. Wel moedig dat hij dat durft toegeven, maar is de zanger van Clouseau te oud om van zijn kinderen Zita en Nono 3 minuten tips te krijgen over hoe hij een link in een bio op Instagram plaatst?

“Onze nieuwe single ‘Stil’ is uit en we kregen er al erg veel lieve hartverwarmende reacties op. Hoe meer je van jezelf in je liedje steekt hoe meer deugd de erkenning doet! Dankjewel allemaal, Clouseau heeft zonder twijfel de beste fans! ❤️”, schrijft Koen Wauters.

“Ik zou zeggen ‘link in bio’ maar bompa weet niet hoe dat moet en normaal helpt Nono Wauters mij maar die is er nu niet 🙈🤷‍♂️🕺🏼”, besluit Koen Wauters.

Oké Koen, nu val je ons toch lelijk tegen. Hoe moeilijk is het om een link in bio van Instagram te plaatsen? Gouden tip: www.google.com, zoekterm ‘hoe zet ik een link in bio instagram’ en je hebt honderden tips.
Te moeilijk? Bel met je zoon en vraag of hij je kan assisteren.
Moeilijk is het écht niet Koentje. Als je songteksten kan onthouden, kan je die vier handelingen écht wel onthouden hoor.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven