Kijkers Big Brother eisen sanctie voor Kristof

0
Kijkers Big Brother eisen sanctie voor Kristof
Foto: Play4

De kijkers van ‘Big Brother’ zijn het beu: Big Brother moet ingrijpen en liever nu dan morgen. Heel wat kijkers ergeren zich aan een recente uitspraak van Kristof.

“Kristof weer lekker bezig met uitspraken: als je niet kan concentreren moet je naar concentratiekamp”, schrijft een kijker. “Wanneer houdt dit eens op?” reageert een andere teleurgestelde kijker. Op Twitter circuleert ondertussen een hele lijst met denigrerende of kwetsende uitspraken van Kristof.

Uitspraken als “If she puts you in the friend zone, put her in the rape zone”, “Ik wou ook wel homo willen zijn, dan kan k aan vrouwen hun gat zitten zonder gêne”, “Julio is zoals Peter, dat is er zowat tussen”, “Wil er iemand mijn polsen oversnijden in de douche”, “Laat uw tettekes es zien” (tegen Vera), “Dat is iets voor janetten/mietjes”, “Lesbo’s zijn vaker mannenhaatsters dan homo’s vrouwenhaters zijn” schieten bij de kijkers in het verkeerde keelgat.

“Na zijn waarschuwing van Big Brother over zijn problematische uitspraken doet hij deze nog steeds, maar dan op een provocerende manier”, reageert de kijker.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven