Keert Gunther Levi terug naar Familie?

Foto: VTM

Gunther Levi nam onlangs definitief afscheid van zijn personage Peter Van den Bossche in ‘Familie’. Zijn laatste opnamedag zit erop en dat betekent dat er voor Gunther een einde komt aan een heel mooie tijd. Op televisie zal hij nog te zien zijn tot april, maar daarna is het definitief voorbij. Of misschien ook niet?

Wanneer Gunther een filmpje postte op zijn Instagram waarin hij afscheid nam van zijn loge, stromen de reacties binnen. En één daarvan is van zijn televisie-zus Sandrine André, schrijft TV Familie. Zij schrijft bij het filmpje ’tot ziens lieve televisiebroer, gelukkig hebben we al een afspraak in 2024!”

Wil dat zeggen dat Gunther in 2024 al terugkeert naar ‘Familie’ of hebben de twee andere plannen samen? Gunther heeft altijd te kennen gegeven dat hij graag wat meer in het theater wil staan en ook Sandrine staat af en toe op de planken. Misschien wil dat wel gewoon zeggen dat ze samen in een theaterstuk zullen spelen. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be