Livestream Big Brother onderbroken na ongeval: Tobias naar ziekenhuis

0
Livestream Big Brother onderbroken na ongeval: Tobias naar ziekenhuis
Foto: Play4

Vrijdagochtend is Tobias naar het ziekenhuis overgebracht. De sportieve deelnemer liep tijdens het sporten een blessure op en viel zelfs even flauw. De productie van Big Brother had snel de ernst van de situatie door en zette de stream op zwart zodat de kijkers thuis niet konden volgen.

Nadien kregen we Tobias in de woonkamer in een stoel te zien met ijs op zijn voet. Ondertussen ging de productie aan de hand van de beelden in gesprek met een dokter en die gaf de raad om Tobias toch voor onderzoek naar het ziekenhuis te laten gaan. Even later verliet Tobias het huis.

Wat er precies aan de hand is, is niet duidelijk. Maar de kans is vrij groot dat we hem niet snel of zelfs niet meer terug zullen zien. Volgens de geldende regels moet er terug een coronatest gebeuren en moet de kandidaat terug in quarantaine. Alleen is de vraag hoe ernstig de kwetsuur wel is. Stel dat Tobias in het gips ligt, gaat die dan nog proeven kunnen doen? Dat gips moet dan ook nog een keer vervangen of weggehaald worden waardoor Tobias mogelijk nog eens in quarantaine zou moeten. We zijn nu aan het speculeren, maar wie zich het voorval met Jill vorig jaar herinnert, die weet dat zij niet meteen terug mocht komen. Wordt vervolgd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven