Hoe gaat Big Brother verder als Tobias niet meer terug komt?

0
Hoe gaat Big Brother verder als Tobias niet meer terug komt?
Foto: Play4

Tobias werd vrijdagochtend naar het ziekenhuis overgebracht waar hij de nodige onderzoeken zal ondergaan. Hopelijk voor hem is het niet te ernstig en kan hij toch nog naar het huis terugkeren. Maar wat gaat er gebeuren als dat niet het geval is?

De productie zou ervoor kunnen kiezen om een reserve-kandidaat op te bellen en die in quarantaine te laten gaan. In dat geval gaat het spel gewoon door en verlaat Nawel, Julio of Eveline zaterdagavond het huis.

Maar wat als blijkt dat Tobias niet terug komt? “Ik verwacht dat de stemming voor de exit vrijdagavond gewoon aangekondigd zal worden en dat Geraldine en Peter zaterdagavond bekendmaken wie het minst aantal stemmen heeft. Alleen zal die persoon dan wellicht toch nog mogen blijven. In het verleden werd zo’n stem wel eens omgezet in een automatische nominatie voor de volgende ronde. En dat zou dus betekenen dat die persoon zaterdagavond al zal weten dat hij of zij volgende week opnieuw op de nominatielijst zal staan”, reageert onze Big Brother-specialist. “Maar laten we niet op de feiten vooruit lopen. Wie weet valt alles wel mee met Tobias, al vrezen wij dat hij niet meer zal terugkeren. Het zou een einde in mineur zijn voor Tobias.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven