Familie-acteur haalt zwaar uit naar scenaristen: “wat een idioten…”

0
Familie-acteur haalt zwaar uit naar scenaristen: “wat een idioten…”
Foto: DPG Media

Gunther Levi nam maandag afscheid van zijn collega’s en vrienden op de set van Familie. Voor de acteur was het de laatste dag dat hij in de huid kroop van Peter Van den Bossche.

Op Instagram en TikTok nam Gunther Levi afscheid van Familie en zijn loge 13 waarin hij al die jaren vertoefde met een filmpje. Heel wat van zijn Familie-collega’s lieten een reactie na. Soms emotioneel, soms heftig… Jo Hens haalde bijvoorbeeld zwaar uit naar de scenaristen van Familie: “Maar jongens toch, de idioten…” klonk het harde verdict van Jo Hens aan zijn bazen.

Caroline Maes reageerde dan weer het emotioneelst: “Huilend van de parking gereden vandaag…love you Petertje Pannenkoek, merci maatje”, klonk het verdrietig bij de actrice die ‘Mieke’ speelt in Familie.

“Pfff … hopelijk komen we elkaar ergens anders snel tegen lieve, goedlachse collega”, schreef Roel Vanderstukken. Het meest opvallende bericht kwam echter van Sandrine André.

“Dag lieve broer”, schrijft de actrice aan haar televisiebroer. “Gelukkig hebben we al een afspraak staan in 2024.” Heeft ze het hier over een terugkeer van Gunther Levi naar Familie? Of staan beide acteurs dan samen op de planken? Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven