Big Brother-kijker: ‘Is Vera echt zo dom?’

0
Big Brother-kijker: ‘Is Vera echt zo dom?’
Foto: Play4

Er is een koppeltje in het Big Brotherhuis: Vera en Dimitri zijn een koppel en dat zag je al van ver gebeuren. Maar heel wat mensen stellen zich vragen bij het koppel.

Kitty was van mening dat Dimitri Vera misbruikt om meer stemmen te krijgen. Zou dat echt zo zijn? “Sorry, maar is Vera echt zo dom? Die Dimitri gebruikt haal alleen. Spel spelen is oké, maar met gevoelens spelen is dat niet”, schrijft een kijker op Facebook.

“Liefde maakt blind”, lacht een kijkster. “Van mij mag ze eruit, voegt niks toe. En ik weet het, de meeste niet maar ik vind haar gewoon niet leuk. Ze heeft zelf al gezegd als ze een vriendje heeft, doet ze alles alleen maar voor hem. Ze heeft geen eigen mening meer, dus beter eruit”, reageert een andere kijker.

“Andersom is waar….eerst Tobias willen, dan afspreken met Sercan om samen te slapen, ligt er eruit ging ze naar Dimi…de nieuwe zijn pas binnen en ze was al aan het kwijlen op Leroy. En dat wat haar mama zei..oh wij zijn hier al meer gewoon van haar!”, schrijft een kijkster op Facebook.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven