Kitty verlaat Big Brother: “Ze vinden me misschien wel zuur”

0
Kitty verlaat Big Brother: “Ze vinden me misschien wel zuur”
Foto: Play4

Als je aan een spel meedoet, dan kan je winnen of je kan keihard op je bek gaan. Sta ons toe om dat laatste te schrijven over Kitty Mager. Wat een slechte verliezer is zij.

Over Kitty kan een boek geschreven worden, wat zij de afgelopen twee weken heeft gezegd in het Big Brotherhuis, dat kan je amper normaal noemen. Dat Kitty een zwaar leven gehad heeft en nog steeds heeft, daar is iedereen het over eens. Maar nooit eerder hebben wij een vrouw in het Big Brotherhuis gezien die zo hard voor zichzelf en haar medebewoners was.

Meteen nadat bekend werd dat Peter in het huis mocht blijven, begon Kitty al vervelende uitspraken te doen. Heel wat kijkers vergeleken haar de laatste week met ’terror Theo’ van vorig seizoen. Kitty deed uitspraken die wij zelf nooit zouden doen, wat een kwetsende uitspraken.

“Ik wist het, wat een tyfuszooi”, reageerde Kitty meteen nadat Peter zijn verblijf met een week verlengd werd. Haar afscheid had zij liefst uitgesteld gezien, maar Big Brother is keihard. De afscheidsknuffel met bijvoorbeeld Vera was allesbehalve gemeend.

“Ik ben er echt kapot van, ik ben zo stom. Wat ben ik stom zeg, ongelooflijk, wat ben ik stom”, was de eerste reactie bij Peter Van de Veire. “Ik ben het allerstomste varken dat in het huis heeft gezeten. Ik had van de week die vrijstelling moeten kopen. Altijd stel je een ander boven jezelf, dat heb ik mijn hele leven al gedaan en iedere keer krijg ik de rekening gepresenteerd. Waarom leer ik daar niet van, ik ben zooo stom”, reageerde Kitty in de studio bij Geraldine en Peter.

“Ik ben ook wel teleurgesteld in sommige mensen. Er worden dingen gezegd en ze handelen anders. Ik heb een kutweek achter de rug, met name het spel dat ik dacht gewonnen te hebben. Oh, wat was ik blij en dat is het enige spel dat ik gewonnen heb en dat niet gehonoreerd is. Nou, dat treft mij weer”, reageert Kitty teleurgesteld.

Met Nouchine en Salar heeft Kitty naar eigen zeggen een goede band en dat zal ook zo blijven. Tijdens de liveshow haalde Kitty nog maar eens uit naar Vera en Dimitri die plots wel héél close werden en een koppeltje vormen. “Het zal me niet in dank afgenomen worden, ze vinden me misschien wel zuur. Toen de nominaties dichterbij kwamen en het groepje genomineerden kleiner werd, moest er meteen bij elkaar geslapen worden en het is misschien niet netjes, maar ik heb er wel mijn gedachten over. Misschien is het echt langs de kant van Vera, maar Dimitri heeft van in het begin gezegd dat hij het spel keihard ging spelen en dat hij wil winnen en dat hij daar alles aan zal doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven