Vera in tranen in het Big Brotherhuis: “vreest als slet over te komen”

0
Vera in tranen in het Big Brotherhuis: “vreest als slet over te komen”
Foto: Play4

Langzaam maar zeker beginnen er mensen te kraken in het huis. Eén van die mensen is Vera Dijkstra. Het liefje van Dimitri is bijna al de ganse dag onzichtbaar aanwezig in het huis, zij heeft zich afgezonderd omdat zij zich niet goed voelt. En dat heeft alles met de kalverliefde te maken én het feit dat Vera geen ernstige gesprekken met Dimitri kan aangaan. Het gaat er volgens haar alleen ernstig aan toe als hij het over het spel heeft. Had Dimitri niet gezegd dat hij over lijken zou gaan en is Vera één van zijn slachtoffers?

Heel wat mensen zijn van mening dat de relatie tussen Vera en Dimitri fake is en dat zij dit enkel en alleen misbruiken om meer stemmen te krijgen mocht dat nodig zijn. Voelt Vera zich niet goed bij deze situatie en beseft zij dat dat zichzelf niet is?

Volgens Grace heeft Vera schrik dat zij op tv als een slet afgeschilderd te worden. Tja, enkele dagen in het huis, al kussen met een jongen en zelfs al samen het bed delen, het gaat wel héél snel.

Grace heeft er bij de andere bewoners en vooral bij Tobias en Kristof erop aangedrongen om even te dimmen. Maar zelf gaat Grace ook niet vrijuit, zij heeft tientallen condooms verstopt in onder andere de zakken van de badjas van Vera en Dimitri, in het bed, enzovoorts. Ja, er zitten plaaggeesten in het huis en daar is niets mis mee.

Vera gaat nu toch een gesprek met de psycholoog aanvragen, dat blijkt zij nodig te hebben.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven