Tom Waes kondigt nieuw seizoen Reizen Waes aan: “opnieuw naar het buitenland”

0
Tom Waes kondigt nieuw seizoen Reizen Waes aan: “opnieuw naar het buitenland”
Foto: DPG Media

Sinds kort kunnen we genieten van Tom Waes die op zoek is naar mooie plekken, intrigerende figuren en straffe verhalen bij onze noorderburen in Reizen Waes: Nederland. Maar de televisiemaker heeft er ondertussen ook al opnames voor een nieuw seizoen van het succesvolle reisprogramma opzitten. Al liep dat niet echt succesvol…

Voor het nieuwe seizoen mocht het opnieuw wat verder van huis en daar had Tom Waes veel zin in: “Zeker wel, en daar ben ik momenteel ook mee bezig. Of beter: dat probeer ik toch.”

De opnames voor het nieuwe seizoen van Reizen Waes moesten immers al snel stilgelegd worden: “Voor het volgende seizoen van Reizen Waes trekken we bijvoorbeeld naar Los Angeles. Die reis hebben we ook al gemaakt, maar na vijf dagen moesten we alle activiteiten staken omdat onze producer positief testte”, onthult Tom Waes in De Zondag.

“Wij moesten weer naar huis en onze producer moest tien dagen daar blijven, in zijn hotelkamer”, doet Tom Waes het verhaal uit de doeken in De Zondag. “Vooraf hadden we gedacht dat corona geen roet meer in het eten zou gooien, maar helaas. Het is allemaal nog niet afgelopen. Er is nog zoveel onzekerheid en voor een reisprogramma is dat vreselijk.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven