Julia van K3 grijpt meteen in en verwijdert sexy foto’s

0
Julia van K3 grijpt meteen in en verwijdert sexy foto’s
Foto: DPG Media

K3 was te gast bij de Nederlandse talkshow van Wilson Boldewijn voor De Telegraaf en de host polste bij kersvers K3’tje Julia waarom ze plotseling al haar sexy bikinifoto’s verwijderd had van haar Instagram. Werd dit opgelegd door Studio 100?

Julia Boschman zag haar droom uitkomen toen ze twee weken geleden gekozen werd als opvolgster van Klaasje Meijer bij K3. De 19-jarige Julia onthult waarom ze besloot haar bikinifoto’s te verwijderen op haar persoonlijk Instagram-profiel.

Het was alvast geen beslissing die haar werd opgelegd door Studio 100, benadrukt Julia bij Wilson Boldewijn. Al geeft Julia toe dat ze toch even gepolst had bij het bedrijf of er bepaalde richtlijnen waren die ze moest volgen op sociale media.

Maar dat viel allemaal goed mee, verduidelijkt Julia van K3. “Als ik een keertje een glas wijn in m’n hand heb, dat mag. We zijn gewoon volwassen vrouwen en als we daarmee op een foto staan, is dat geen schande.” En hetzelfde geldt voor bikinifoto’s. Maar daar trok Julia zelf de grens…

“Ik had zelf zoiets van: een bikinifoto is oké als je 1000 volgers hebt, maar ik hoef niet dat er op zo’n manier naar mij gekeken wordt”, benadrukt Julia van K3. “Die 1000 volgers ken je in principe allemaal, nu zijn het er meer dan 200.000 en dat is toch een ander verhaal”, verduidelijkt Julia haar keuze om bikinifoto’s van Instagram te verwijderen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven