Gordon praat over zijn verslaving: “dat blijft een levenslang gevecht”

0
Gordon praat over zijn verslaving: “dat blijft een levenslang gevecht”
Foto: VTM

Gordon Heuckeroth is altijd een bezige bij geweest. Zingen, presenteren, jureren, Gordon zat niet stil. Hij vond vaak toevlucht in zijn werk wanneer het niet goed ging, al was dat geen bewuste keuze. “. Als ik veel doe, dan is dat vooral omdat die veelheid en verscheidenheid het leven zoveel leuker maken”, licht hij toe in Het Laatste Nieuws.

Gordon maakt graag eens een sprong in het diepe en dat kan tegenvallen of heel erg goed meevallen. Gordon is er dan ook zeker van dat hij een goede engelbewaarder heeft, die waakt over hem en zijn leven. “Ik denk wel dat mijn lieve moedertje me beschermt. Ik geloof dat zij nog steeds over me waakt en ik wissel nog steeds heel veel gedachten met haar.”

Het leven van Gordon was niet altijd rozengeur en maneschijn en de zanger kreeg vaak te kampen met verslavingen. Daar is hij nu volledig vanaf en hij mist het absoluut niet. De zanger drinkt nog af en toe een glaasje wijn, maar daar blijft het ook bij.

“Ik heb mezelf onderschat in hoe sterk ik ben om het leven aan te kunnen. Ik kan het ook zelf. Ik heb niks nodig. Maar geloof me, verslaving is iets waar je een leven lang tegen vecht.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven