Betekent het ontslag van Gunther Levi ook het einde van Marianne Devriese in ‘Familie’?

0
Betekent het ontslag van Gunther Levi ook het einde van Marianne Devriese in ‘Familie’?
Foto: DPG Media

Het nieuws sloeg in als een bom toen bekend raakte dat Gunther Levi uit ‘Familie’ zou verdwijnen. Het personage Peter van den Bossche is nog steeds erg geliefd bij de kijkers en er is niemand die de beslissing van de makers van ‘Familie’ kan begrijpen.

Dat het personage Peter verdwijnt uit de reeks wil natuurlijk ook zeggen dat er voor enkele andere personages heel wat staat te gebeuren. Iris (gespeeld door Marianne Devriese) is momenteel zwanger van haar eerste kindje samen met Peter. Ons is het al opgevallen dat Marianne al een lange tijd niks meer heeft gepost over ‘Familie’ of vanop de set van ‘Familie’. Staat er iets te gebeuren met haar personage waar de makers nog niks over kwijt willen? Is Peter wel degelijk de vader van haar kindje, of komt er nog een geheim aan het licht dat Peter teveel wordt, waardoor hij vertrekt?

En wat met zijn dochter Louise van den Bossche. Ze is nog maar net teruggekeerd uit Australië om terug dichter bij haar familie te zijn en ze moet al bijna meteen weer afscheid nemen van haar vader.

En hoewel er heel vaak ruzies zijn tussen Peter en zijn zus Veronique, moet ook zij afscheid nemen van haar broer. Heeft misschien niet Iris, maar Veronique iets maken met het vertrek? Misschien loopt er wel een ruzie uit de hand met fatale gevolgen.

Heel wat acteurs uit Familie reageren op de Instagrampost van Gunther waar hij zijn vertrek aankondigde. Eén van de mensen die niet op het bericht reageert is actrice Marianne Devriese. En dat voor iemand die toch wel heel veel opnames met Gunther Levi had. Betekent het vertrek van Peter ook meteen het einde van Iris en nemen we weldra dus ook afscheid van Marianne Devriese? Vragen in overvloed, hopelijk krijgen we snel ook antwoorden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven