David Cantens over zijn relatie: “Plots werd dat groot nieuws”

0
David Cantens over zijn relatie: “Plots werd dat groot nieuws”
Foto: DPG Media

Het leek wel een ware leegloop bij ‘Familie’ toen plots 4 belangrijke personages ‘Familie’ verlieten. Jasmijn Van Hoof en David Cantens waren 2 van hen. In de reeks hadden de twee een relatie en ook in het echte leven hadden de twee elkaar op amoureus vlak gevonden.

“Hoewel we het nooit aan de buitenwereld hadden verteld dat we in het echte leven een koppel waren, werd dat plots groot nieuws. Maar het is waar, ja. Maar enkele maanden voor mijn vertrek gingen Jasmijn en ik uit elkaar. Zij heeft bij haar vertrek uit ‘Familie’ in jullie blad iets verteld over de reden van de breuk, dat we verschillende verwachtingen hadden in het leven, en dat is waar. Meer wil ik daar ook niet over vertellen. Jasmijn en ik hebben dat zo afgesproken. Maar ik kan je wel vertellen dat ik sindsdien alleen ben. Echt alleen”, zegt David in Primo.

David heeft eventjes geen nood meer aan een nieuwe partner en hij is gelukkig zoals hij nu is. Ik word goed omringd door familie en vrienden, maar het doet deugd om even alleen te zijn. Ik heb heel veel rust genomen om alles te kaderen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven