Darya Gantura over het prille moederschap: “Ik dacht dat hij een schedelbreuk had”

0
Darya Gantura over het prille moederschap: “Ik dacht dat hij een schedelbreuk had”
Foto: DPG Media

Een jaar geleden werd Darya Gantura voor het eerst mama van een zoontje Felix. Het jongentje is alles voor Darya en ze zou zich geen leven meer zonder hem kunnen voorstellen. Het gaat zelfs zover dat ze zichzelf een overbezorgde mama noemt.

“Het gebeurde in het begin dat ik ’s nachts checkte of alles oké was met Felix . Pas op, hij slaapt nog niet zo heel lang door. Felix is maandenlang een zeer slechte slaper geweest. Maar nu gaat het beter. Voorlopig staat zijn bedje nog bij ons op de kamer, maar het is de bedoeling om de kinderkamer af te werken en hem daar te leggen. Voorlopig vind ik het echter helemaal niet erg dat hij nog bij ons slaap”, glimlacht Darya in Primo.

Darya geniet van het moederschap, maar een zekerheid over een tweede kind is er nog niet. “Het is pittig, een kind. In het begin vroeg ik me constant af: is dit normaal, wat moet ik doen? Er is echt veel ongerustheid.”

Iedere mama (of papa) zal zich ongetwijfeld herkennen in de situaties waarin Darya terecht komt met haar kindje. “Ik ben al vaak met Felix naar de spoed gereden. Hij botste eens met zijn hoofdje tegen mijn kin – hij zat in een draagdoek op mijn buik gewikkeld – en ik dacht meteen dat hij een schedelbreuk of zo had opgelopen. Echt drama! Maar de dokters toonden veel begrip”, lacht ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven