Udo zwaar teleurgesteld na optreden: ‘Dit kan écht niet’

0
Udo zwaar teleurgesteld na optreden: ‘Dit kan écht niet’
Foto: Showbizzsite.be

Udo stond zaterdagavond op het podium tijdens een showavond waar heel wat artiesten kwamen optreden. Hoewel de zanger van het optreden genoot, moest er toch iets van zijn hart. Wat hij na het optreden zag, grenst namelijk aan het ongelooflijke. In het holst van de nacht deelde de zanger een video waarin hij iedereen oproept om voorzichtig te zijn.
“Ik zou aan iedereen willen vragen om voorzichtig te blijven. Organisatoren kunnen alles heel juist en goed organiseren, met de nodige maatregelen die in acht worden genomen. Covid Safe Ticket, afstand nemen, mondmasker, handhygiëne, luchtdoorstroming, dat kan allemaal”, steekt Udo van wal.

“Maar toen ik daarstraks van het podium naar de kleedkamer liep, kwam ik in de smalle gang een aantal mensen tegen die geen mondmasker droegen en in mijn kleedkamer stonden 20 vrouwen. Dat is écht niet oké. De meesten hadden dan wel een mondmasker aan, maar dat is echt niet oké. Dat kan echt niet, we nemen teveel risico’s”, gaat Udo verder.

Udo maakt zich zorgen om de toekomst. Voor artiesten is optreden bijzonder belangrijk. Zonder optredens geen inkomsten. Niet alleen voor de artiesten, ook voor muzikanten, mensen van licht, geluid, zaaluitbater, brouwer, noem maar op.

“Aan iedereen: gebruik aub uw gezond verstand. Aan alle organisatoren, het is misschien een detail, maar zorg dat er backstage iemand is om de artiesten te beschermen, om ervoor te zorgen dat de mensen de regels volgen en hun gezond verstand gebruiken. We zitten in een pandemie. Ik snap dat iedereen op de foto wil, maar ik heb echt niemand nodig die iedereen backstage aanmaant om uw masker af te doen en naast een artiest te staan om een foto te nemen”, vertelt Udo in de video.


“We zitten in een pandemie, we zitten in een golf met een virus dat heel onvoorspelbaar is. Komaan, bescherm uzelf in de eerste plaats. Bescherm ook de anderen waarmee je in contact komt. Ik moet morgen bijvoorbeeld naar een muziekstudio en ’s avonds naar een televisiestudio en de dag erna ook in een radiostudio. Ik bedoel, je komt met heel veel mensen in contact, bescherm die allemaal. Het is enkel samen dat we erdoor komen”, zucht Udo.

“Ik kan niet meer zeggen, gebruik uw gezond verstand en stay safe!”, besluit Udo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven