Kroonprinses Elisabeth valt in de smaak bij de jongens

520
Isopix

Onze kroonprinses Elisabeth is nog maar pas 20 jaar geworden en studeert momenteel in Oxford. Daar woonde ze zopas ‘Matriculation Day’ bij. Dat is een ceremoniële dag waarop studenten aan de universiteit worden toegelaten. Elisabeth studeert er nu geschiedenis en politiek aan één van de oudste faculteiten van de prestigieuze universiteit.

Tv ‘Familie’ merkte op dat Elisabeth heel erg goed in de markt lag bij de jongens. Er was zelfs één donkerharige student die opvallend veel rond Elisabeth bleef hangen. En zij genoot zichtbaar van de aandacht.

Maar als aanbidder van de kroonprinses staat je geen gemakkelijke opdracht te wachten. Er zijn immers bodyguards die niet van haar zijde zijn weg te slaan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be