Zorgen op set van Familie: ‘zij loopt er zo triestig bij’

0
Zorgen op set van Familie: ‘zij loopt er zo triestig bij’
Foto: DPG Media

Vanessa en Mathias, gespeeld door Karen Damen en Peter Bulckaen zijn nu eindelijk al een tijdje een koppel in ‘Familie’. Vanessa is ondertussen ingetrokken bij Mathias en ze lijken heel gelukkig te zijn samen. Althans dat is wat het moet lijken op televisie. De fans van de reeks hebben daar een andere mening over.

“Ze past veel beter bij Benny’, klinkt het bij de fans en in Tv Familie. Maar er verschijnen ook reacties als ‘Ze loopt er zo triestig bij, ocharme’. Het is een feit dat we er niet meer omheen kunnen dat sinds Vanessa en Mathias zijn gaan samenwonen, de sparkle tussen de twee ook zo goed als verdwenen is.

Hoewel de meningen bij fans verdeeld zijn over de relatie tussen de twee zijn er ook heel wat fans die Mathias met plezier zouden opvangen mocht het ooit fout lopen. “Een man als Mathias, die zo attent is. Die mogen ze gerust bij mij binnen smijten.” Waarop de vrouwelijke ‘Familie’-kijkers maar wat graag hun mening delen over de andere mannelijke personages. “Doe mij maar Lars. Die is een stuk knapper, echter en liever!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven