Remi uit K2 Zoekt K3 reageert op kritiek: “dat is niet iets waar ik mij voor moet schamen”

0
Remi uit K2 Zoekt K3 reageert op kritiek: “dat is niet iets waar ik mij voor moet schamen”
Foto: DPG Media

Remi De Smet is naast Luca Diez nog één van de enige jongens die kans maakt op een plekje naast Hanne en Marthe bij K3. Het zal voor velen een grote aanpassing worden dat er misschien een jongen K3 zal vervoegen. Maar Remi ziet het in ieder geval al zeker zitten.

“Ik had het ook gewoon heel fijn gevonden, mocht er naast Karen en Kristel al een jongen hebben gestaan. Het had me misschien nog net iets gelukkiger gemaakt als K3-fan. Niet dat ik me ooit geschaamd heb omdat ik de liedjes meezong en -danste.”

Als jongen is het niet altijd eenvoudig om er voor uit te komen dat je fan bent van een groep als K3 en het is niet zo verwonderlijk dat klasgenoten al eens raar gaan opkijken. “Maar gepest ben ik nooit. Soms keken mijn klasgenoten inderdaad raar op als ik vertelde dat ik als jongen graag zong en danste, maar dan was het aan mij om te bewijzen dat ik daar ook goed in was.”

En of zijn klas volledig overtuigd was van zijn talent. Ze kwamen dan ook graag en geregeld eens kijken naar één van zijn voorstellingen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven