Sander Gillis: “Die rol is op mijn lijf geschreven”

0
Sander Gillis: “Die rol is op mijn lijf geschreven”
Foto: Nick De Maeyer

Sander Gillis is momenteel te zien in ‘Robin Hood & Ik’, de nieuwste musical van Deep Bridge. Daarnaast presenteert hij ook nog steeds op MNM en is hij ook Ketnetwrapper. Het lijkt wel alsof er nog amper tijd over is voor is voor zijn relatie met MNM-dj Cato Peeters.

“Het is ook maar tijdelijk. Te lang hou ik dat niet vol. Maar het personage van broeder Tuck is zo leuk om te spelen. Hij is grappig en stuntelig. Op mijn lijf geschreven! Dus ik was blij dat ze voor deze rol aan mij dachten. Zo’n musical blij­ wel spannend, want pas drie jaar geleden heb ik zoiets voor het eerst gedaan, met de Ketnet Musical . Ik kan wel wat zingen, maar dansen is minder mijn ding, dus het vraagt veel tijd en moeite om een choreografie te onthouden. Maar in Robin Hood & Ik moet ik gelukkig heel weinig dansen”, lacht Sander in Story.

Cato is in ieder geval heel erg trots op haar vriend. “Sander doet dat heel goed. Als ze mij zouden vragen voor een rol? Dan wil ik dat zeker overwegen. Een tv-programma presenteren wil ik misschien ook wel eens doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven