Verdwijnt Peter Van den Bossche uit Familie?

0
Verdwijnt Peter Van den Bossche uit Familie?
Foto: DPG Media

Gunther Levi loopt momenteel rond met een opvallende, nieuwe look. De Familie-acteur trok naar Hasselt waar hij bij een tophaarchirurg opnieuw een haartransplantatie liet doen.

De acteur liet vijf jaar geleden al een haartransplantatie doen in Turkije en overwoog al langer om opnieuw aan zijn kruin te laten werken. Achteraan vormden zich immers opnieuw enkele kale plekken. Maar de makers van Familie waren daar niet happig om. Scènes worden immers niet altijd in volgorde van uitzending opgenomen en een opvallende make-over past niet altijd in het opnameschema.

“Helaas zal ik nog wat moeten wachten voor een tweede transplantatie, want daar moet ik me voor kaalscheren en dat willen ze bij Familie liever niet meer”, getuigde de acteur begin dit jaar nog in Dag Allemaal. “Niet alles wordt chronologisch opgenomen en ze willen niet riskeren dat mijn haar in de ene scène veel korter of langer is dan in de volgende.”

Nu Gunther Levi enkele weken door het leven gaat met deze tijdelijke coupe gonst het dan ook van de geruchten. Verdwijnt zijn personage ‘Peter’ tijdelijk uit Familie? Wordt deze haartransplantatie mee opgenomen in de verhaallijn? Wij zijn alvast benieuwd hoe de makers van Familie dit gaan oplossen!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven