Regi wenst ex een gelukkige verjaardag

36
Foto: DPG Media

Ondertussen is Regi Penxten alweer enkele maanden vrijgezel nadat er een einde kwam aan zijn relatie met Elke Vanelderen. Maar we zouden wel eens vergeten dat Regi in een ver verleden ook een relatie had met ex K3-zangeres Karen Damen.

Op 28 oktober was het Karens verjaardag en Regi was deze niet vergeten. De twee mogen dan wel niet meer samen in een relatie zitten, ze koesteren nog steeds een erg sterke vriendschap. “Oude liefde roest niet” schrijft Regi bij de foto op zijn Instagram Story.

De twee zaten in 2020 samen in het programma ‘Liefde Voor Muziek’ en ook daar werd al snel duidelijk dat de twee nog steeds goed overeenkomen en fijne herinneringen koesteren samen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be