Luca Diez uit K2 zoekt K3 kreeg het soms hard te verduren

0
Luca Diez uit K2 zoekt K3 kreeg het soms hard te verduren
Foto: DPG Media

Als kandidaat bij ‘K2 zoekt K3’ moet je al eens tegen een stootje kunnen. Heel wat mensen vinden het vaak nodig om hun mening te geven over de kandidaten op sociale media en dat zijn niet altijd de leukste zaken om te lezen. Ook Luca Diez kreeg heel wat negatieve reacties over zich heen.

“Ik kreeg heel vaak dingen te lezen als ‘homo’, ‘ je hebt het niet verdiend’, ‘ je bent arrogant’, ‘je bent rasisctisch’, en ga zo maar door. Allemaal dingen die niet waar zijn, en waarvan ik toch denk ‘oei, jammer’. “

Hoewel Luca dus heel wat kritiek krijgt op sociale media, trekt hij zich vooral op aan het feit dat Hanne en Marthe hem hebben gered tijdens de audities. “Ik ben echt heel blij dat ze mij die kans hebben gegeven om erbij te komen. En ook tijdens de bootcamp bleven ze in mij geloven ondanks mijn stemproblemen door mijn verkoudheid. Dat ze me dan ook nog eens een kans gaven om door te gaan naar die studioshows, dat was fantastisch!”

Luca ziet een carrière als K3’tje met Hanne en Marthe in ieder geval zitten. Al zullen ze ook rekening moeten houden met een negatief kantje. “Ik kan wel eens te laat komen”, lacht Luca nog tijdens zijn interview met Showbizzsite.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven