Gert Verhulst onthult geheimpje over Bart De Wever: “dan zou ik echt gevloekt hebben”

0
Gert Verhulst onthult geheimpje over Bart De Wever: “dan zou ik echt gevloekt hebben”
Foto: VIER

Gert Verhulst wist in zijn talkshow Gert Late Night een opvallende uitspraak te ontfutselen bij Bart De Wever tijdens de laatste regeringsonderhandelingen. Bart De Wever zei toen dat liberalen op hun knieën zouden moeten gaan en slikken. Een uitspraak die het land beroerde…

“Ja, hij zat niet echt in interviewmodus op dat moment, zal ik maar zeggen”, lacht Gert Verhulst in De Morgen. “Maar ik wist meteen dat die uitspraak een zekere nieuwswaarde had.”

Bart De Wever heeft Gert Verhulst of de redactie ook nooit gevraagd om de bewuste uitspraak uit het programma te knippen. “Op dat vlak zijn wij heel gewetensvol. Als iemand iets gezegd heeft waar hij zich niet lekker bij voelt, knippen we het eruit.

“Wij gaan live on tape, zoals dat heet, een uur voor uitzending ongeveer, dus we hebben tijd om te knippen als het echt moet”, verduidelijkt Gert Verhulst in De Morgen. Maar zou hij dergelijke klepper waarvan je op voorhand weet dat die gaat scoren écht eruit knippen?

“Zeker. Ik zou wel even gevloekt hebben, maar ik wil niet dat iemand ongelukkig wordt door iets wat wij uitzenden”, benadrukt Gert Verhulst in De Morgen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven