Organisatrice ontkent gerucht: “ik heb Kedist niet gedwongen”

0
Organisatrice ontkent gerucht: “ik heb Kedist niet gedwongen”
Foto: Play4

Enkele weken geleden vertelde Miss België Kedist Deltour nog in Dag Allemaal dat ze heel gelukkig was met haar vriend Losene Keita. De man werd een aantal keer opgepakt voor enkele misdaden, maar Kedist bleef hem steunen, wat er ook gebeurde. Ondertussen raakte bekende dat Kedist niet meer samen is met Losene.

In Tv Familie vertelt ze waar het is fout gelopen. “Het klinkt cliché, maar elkaar graag zien, betekent ook loslaten. We blijven bevriend, maar onze relatie stopt. Telkens als Keita negatief in het nieuws kwam, werden mijn naam en misstitel erbij gesleurd. Als Miss België heb je een voorbeeldfunctie. Als je je moet verdedigen voor dingen waar je niks mee te maken hebt, is dat niet gemakkelijk.”

Er wordt gefluisterd dat Miss België-organisatrice Darline Devos invloed heeft uitgeoefend op Kedist om haar relatie te beëindigen. Devos zelf ontkent dat gerucht. “De relatie van Kedist kreunde de afgelopen weken onder de druk van de buitenwereld. Kedist wil haar kansen als Miss België ten volle benutten. Dat heeft haar die beslissing doen nemen. Dat ze haar relatie zou hebben beëindigd op vraag van het Miss-België comité is onzin.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven