Laura Tesoro: ‘Ik raak snel gefrustreerd’

0
Laura Tesoro: ‘Ik raak snel gefrustreerd’
Foto: VTM

Zangeres en presentatrice Laura Tesoro wil alles goed doen. Ze vindt van zichzelf dat ze een perfectionist is en dat drijft haar tot het uiterste om alles goed te willen doen. Het dreef haar op een bepaald moment zo ver, dat ze niet meer gelukkig werd van zingen en muziek maken. En dat was het moment waarop er  aan de alarmbel moest getrokken worden.

“Ikk wilde de lat altijd hoog voor mezelf. Ik raak snel gefrustreerd en kwaad op mezelf als iets niet gaat zoals ik het wil. Ik focuste alleen nog maar op wat ik niet goed deed, of niet goed genoeg. Ik blokkeerde en ik kon niet meer zorgeloos zingen. Ik vond het niet meer leuk”, legt ze in Het Laatste Nieuws uit.

Op dat moment schreef Laura samen met haar gitarist aan haar eerste soloalbum ‘Limits’. Dat album hielp haar om alles los te laten en het plezier terug te vinden in het zingen en muziek maken. “Limieten hebben een reden, het is niet de bedoeling dat je die telkens verder oprekt. Als ik het nu zing is dat een positief nummer. Dat beklemmende gevoel van te streng zijn voor mezelf, is er niet meer”, aldus Laura.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven