An Lemmens krijgt niet alleen shit over zich heen op sociale media

0
An Lemmens krijgt niet alleen shit over zich heen op sociale media
Foto: VTM

Vrijdagavond schitterde An Lemmens weer in een nieuwe aflevering van ‘Belgium’s Got Talent’. Of zij van Davy Parmentier opslag krijgt, dat betwijfelen wij, maar heeft An dat nodig? Zij zit goed bij VTM en is daar één van de vaste gezichten.

Heel wat mensen hebben met de afgelopen jaren met modder en shit naar An Lemmens gesmeten, maar er zijn gelukkig ook mensen die lief en positief zijn voor de presentatrice. “Wat fijn om jou tijdens die audities van BGT bezig te zien. Zo oprecht, zo ontroerd, telkens met een open mind”, reageert een kijker op Instagram. “Ik vind dat jij kijkers leert om op een oprechte en respectvolle manier positieve maar ook moeilijker boodschappen te brengen. Mocht het ooit een schoolvak worden, kan jij de master class geven! Doe zo voort zou ik zeggen”, gaat de kijker verder. En An? Die straalt bij het leven van zo’n berichtjes en is daar bovendien bijzonder dankbaar voor.

Eerlijk? Wij denken dat veel mensen de écht An Lemmens niet kennen. Volgens ons is zij een schat van een vrouw en een pracht van een mama.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven