Kijker van K2 Zoekt K3 is boos: “Dit is écht niet ok van K3”

0
Kijker van K2 Zoekt K3 is boos: “Dit is écht niet ok van K3”
Foto: DPG Media

Veerle, één van de vele kijkers van ‘K2 Zoekt K3’ is niet echt tevreden met het verloop van het programma en de beslissingen van de juryleden.

“Ik heb K3 graag, maar dit vonden ik en mijn dochtertje niet OK…. “, schrijft Veerle in een reactie. Volgens de kijkster kijken de juryleden én K3 vooral naar het uiterlijk van de kandidaten. “En dan zeggen ze zelf doorheen de show: top 3 zijn blondjes, de mensen moeten daar van afstappen…. Mooi voorbeeld, ze laten zelf een extra blondje naar de live shows gaan”, schrijft Veerle.

“Het stereotype beeld van Hanne en Marthe is dus ook een blondje… Echt niet OK…”, reageert een teleurgestelde Veerle. “Waarom mogen ze trouwens alleen golden ticket aan afvallers geven? Er zijn al enkele kandidaten geweest die goed zongen en er helemaal niet slecht uitzagen maar die Gorden gewoon te flauw vond.” En Veerle doet nog een belangrijke vaststellig: “Dit is een selectie van 22.000 deelnemers, hoe komt het dat er dan hele slechte kandidaten tussen zitten? Zoals – sorry dat ik het zeg – Aladdin. Ze hebben hem gewoon voor de grappigheidsfactor gekozen, maar zo is er wel een plaats minder voor iemand die het wel WIL”, besluit Veerle.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven