Fans Villa Zuid-Afrika teleurgesteld: ‘Komt dit niet meer?’

0
Fans Villa Zuid-Afrika teleurgesteld: ‘Komt dit niet meer?’
Foto: VTM

Heel wat fans van Kathleen Aerts, haar man Steven en of de kinderen Jay en Lewis zaten maandag tevergeeft voor hun televisietoestel. Geen ‘Villa Zuid-Afrika’ meer op VTM 2. In de plaats daarvan kwam het programma ‘Anouk Matton Privé’ op het scherm.

Blijkbaar had VTM 2 niet duidelijk gecommuniceerd over het einde van ‘Villa Zuid-Afrika’. “Allee daar gaan ze weer VTM een paar afleveringen van villa zuid Afrika en poef tis weer gedaan!!!!! en dan met die prullen weer opvullen!!!”, schrijft een teleurgestelde Patricia.

“Komt villa Zuid Afrika niet meer?”, vraagt Nathalie zich dan weer af. En ook Betty stelt zich vragen bij de plotse switch. “Waarom geen Villa Zuid Afrika?”, reageert zij op Facebook. “Wat is er gebeurd met ‘Villa Zuid-Afrika’?? 😮”, reageert Linzy.

VTM is er als de kippen bij om te reageren. “Je mag het vervolg van ‘Villa Zuid-Afrika later op je scherm verwachten. Houd zeker de tv-gids en onze kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven”, klinkt het bij de commerciële zender.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven