Lynn Van den Broeck: “Was ik maar wat minder bang in een donkere straat”

0
Lynn Van den Broeck:  “Was ik maar wat minder bang in een donkere straat”
Foto: VRT

Thuis-actrice Lynn Van den Broeck heeft een opvallende boodschap met haar volgers gedeeld, een boodschap waar heel wat mensen zich wellicht in herkennen.

“Soms denk ik: was ik maar wat harder. Wat minder bang in een donkere straat, wat minder van die hartkloppingen als ik iemand achter me hoor. En wat minder panisch die auto op slot zou doen als ik erin zit”, schrijft Lynn Van den Broeck.

“En de angst is soms onterecht dat weet ik en hoor ik vaak “heb wat meer vertrouwen” maar het is wat het is en wat extra liefde op deze zondag voor iedereen die een beetje of heel veel snapt wat ik bedoel, kan geen kwaad. Toch?”, schrijft de vriendin van Mathias Vergels op Instagram.

Lynn, als het een troost kan zijn: ook wij doen de deur van onze wagen sneller dan ooit tevoren op slot. En ’s avonds laat op straat rondlopen, daar voelen ook wij ons al lang niet meer veilig bij. Niets voelt zo goed aan als in de armen van je vriendje liggen. Maar laten we afspreken dat jij je in de beschermende armen van Mathias nestelt en ik dat in die van Frederik doe. Deal?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven