Elisabet uit De Mol: ‘Ik voel met niet altijd 100% zelfzeker’

26
Foto: vipnieuws.be

Zij was eerder ‘De Mol’, de saboteur uit het populaire tv-programma en daar leek zij zeker van haar stuk, maar momenteel gaat de gewezen spoedarts door een iets moeilijker periode en dat heeft veel met haar zwangerschap te maken.

“Ik geef het toe, er zijn momenten dat ik me niet altijd 100% zelfzeker voel tijdens de zwangerschap. Ook toen manlief deze ochtend fotootjes begon te trekken 🤭😬”, schrijft Elisabet op Instagram.

“Tijdens de zwangerschap ondergaat je lichaam zo een veranderingen en je hebt er niet echt vat op. Maar dan bedenk ik welk klein wonder er in mij groeit en dan kan ik alles best goed relativeren”, glundert Elisabet Haesevoets. Zij is ondertussen 35 weken ver in haar zwangerschap en heeft haar koffer voor het ziekenhuis al klaar staan. Eén van de volgende dagen of weken kan haar dochtertje namelijk op de wereld komen en daar kijkt Elisabet echt wel naar uit.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be