Peter Van de Velde lekt premièredatum musical Red Star Line

0
Peter Van de Velde lekt premièredatum musical Red Star Line
Foto: VRT

Bij Studio 100 zitten ze niet stil. Momenteel lopen de voorbereidingen voor een nieuw groots totaalspektakel: ‘Red Star Line’. Deze productie wordt de grote opvolger van de spektakel-musical 40-45.

Met ‘Red Star Line’ bouwt Studio 100 verder op de traditie van prestigieuze spektakel-musicals voor een zeer breed publiek over een thematiek die appelleert aan het collectieve geheugen maar tegelijk ook nog steeds actueel is in de huidige samenleving omwille van het onderwerp.

De stad Antwerpen was – einde 19e, begin 20e eeuw – het vertrekpunt van waar de grote oceaanstomers van de Red Star Line rederij richting Noord-Amerika vertrokken. Rond dit thema opende in 2013, ter hoogte van de originele bolders op Het Eilandje, het Red Star Line Museum. Er zal dan ook rond de musical een nauwe samenwerking met de stad Antwerpen en het Red Star Line Museum opgezet worden. De voorstelling laat zich inspireren op het verhaal van de rederij en de levensverhalen van de Red Star Line-passagiers, die in de authentieke gebouwen van het museum worden verteld.  

Het wordt opnieuw een emotionele rollercoaster met een unieke live-beleving in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Dankzij Peter Van de Velde kennen we nu eindelijk de premièredatum: 26 maart 2023. De kans is groot dat de acteur één van de hoofdrollen in dit spektakel zal vertolken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven