Familie-kijkers in paniek: “hij belandt in coma”

1566
Foto: DPG Media

Vrijdagavond eindigde Familie met een cliffhanger van formaat. Wat kreeg Marie-Rose te zien dat ze zo schrok? Kijkers zijn alvast overtuigd dat ze Cédric zag liggen. En de acteur lijkt die piste nu te bevestigen op sociale media…

Yanni Bourguignon post op Instagram enkele beelden van ‘achter de schermen’ bij Familie. De acteur die Cedric speelt lijkt ook meteen te bevestigen dat Marie-Rose een stomdronken Cedric bewusteloos aantreft.

“Comazuipen. Ne mens doet het niet alle dagen, maar ik heb er toch enkele leuke behind the scenes van!! Eerste keer in 4jaar familie dat ik het ziekenhuis haal”, klinkt het bij de acteur op Instagram.

Al voegt Yanni Bourguignon er ook enkele belangrijke disclaimers aan toe: “no actors were harmed during the filming of these scenes. Druivensap lijkt veel op whisky blijkbaar! De firma dankt u voor uw aandacht. Ons druivensap drink men met verstand!” benadrukt de Familie-acteur.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be