Louis Talpe blikt tevreden terug op tijd als Mega Toby: “het was een prachtige leerschool”

0
Louis Talpe blikt tevreden terug op tijd als Mega Toby: “het was een prachtige leerschool”
Foto: DPG Media

Het is ondertussen negen jaar geleden dat Louis Talpe afscheid nam van zijn rol als Mega Toby in de Studio 100-serie Mega Mindy. Maar nog steeds wordt hij vaak aan de rol herinnert. “Dat is een beetje raar”, geeft de acteur toe in Het Nieuwsblad. Al schaamt Louis Talpe zich niet voor die rol…

“Neen. Ik aas niet op wraak. Mega Toby is mijn leerschool geweest, een prachtige leerschool”, blikt Louis Talpe met warme gevoelens terug op zijn tijd naast Free Souffriau.

“Ik hoop alleen dat ik na elke job steeds meer mensen ervan kan overtuigen dat mijn range als acteur veel breder is geworden”, aldus Louis Talpe, die tegenwoordig schittert in de zondagavondserie op één ‘Onder Vuur’.

“En dat de mensen die mij nog niet gevraagd hebben dat een volgende keer misschien wel doen; de regisseurs naar wie ik opkijk: Gilles Coullier, Wannes Destoop, Robin Pront, Erik Van Looy, Lukas Dhondt … Mensen van wie ik denk: Ik wil met jullie op de set staan. Al is het voor een gastrol. Kijken, leren, beter worden”, blijft Louis Talpe zijn wens om te groeien als acteur uitspreken in Het Nieuwsblad.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven