Kathleen Aerts: “dankzij Sanne ben ik bij K3 beland”

0
Kathleen Aerts: “dankzij Sanne ben ik bij K3 beland”
Foto: VTM

Kathleen onthult in Het Laatste Nieuws dat ze haar carrière bij K3 eigenlijk aan Sanne te danken heeft. Kathleen moest in allerijl Sanne vervangen bij de Studio 100-musical Sneeuwwitje. Sanne weigerde immers om de prins op de mond te kussen. Nieuws dat zo controversieel was dat er zelfs op CNN over bericht werd.

“Op de avond van de eerste voorstelling staan ineens Hans en Gert (Bourlon en Verhulst, red.) voor mij. Het is halfacht, de zaal zit vol. ‘Kathleentje! Die repetities. Hoe goed hebt gij die eigenlijk gevolgd?’ Bleek dat Sanne bezweken was onder de druk en het was afgebold.”

In allerijl moest Kathleen Sanne vervangen, maar een evidentie was dat niet: “Sanne was in die tijd superbekend. De hele zaal was gekomen voor haar. En het publiek zou mij krijgen?”

Kathleens papa moest haar uiteindelijk geruststellen, want even was Kathleen in paniek: “Ik heb die rol zelfs nooit gespééld, ik heb alleen maar naar de repetities gekeken!” vertelde Kathleen in volle paniek aan haar vader aan telefoon.

“Maar ik ben dat podium op gegaan en na afloop kreeg ik een staande ovatie. Ineens zat ik overal in het nieuws en was ik bekend. Dat trof, want Niels William was al lang op zoek naar een derde meisje voor zijn girlsband, en zo kwam ik bij K3”, onthult Kathleen in Het Laatste Nieuws hoe ze uiteindelijk naast Karen Damen en Kristel Verbeke terecht kwam als het derde lid van K3.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven