Koen Wauters emotioneel: “niemand, écht niemand heeft dat gedaan”

0
Koen Wauters emotioneel: “niemand, écht niemand heeft dat gedaan”
Foto: Qmusic

Koen Wauters mocht samen met broer Kris en de kompanen van Clouseau eindelijk de aftrap geven van hun Tweesprong-tournee. Een tournee die door de coronacrisis al twee jaar op zich liet wachten. Maar zowel de band als de fans waren enthousiast dat ze eindelijk weer konden genieten van de muziek.

“Het was een stomende avond”, onthult Koen Wauters in Het Nieuwsblad. Clouseau zou meer dan twee uur op het podium staan voor een dolenthousiast publiek. En dat vond frontman Koen niet vanzelfsprekend…

“Ik neem dat niet voor lief”, geeft Koen Wauters toe. “Mensen hebben die tickets al twee jaar op zak. De cultuursector was de eerste die moest sluiten en is de laatste die opnieuw mag starten. Het zou dus begrijpelijk zijn om je ticket in te ruilen en je geld terug te vragen”, klinkt het nuchter bij de zanger in Het Nieuwsblad.

“Maar dat heeft niemand, écht niemand gedaan. Noem mij een softie, maar ik vind dat hartverwarmend”, aldus een emotionele Koen Wauters. “Intussen zijn we wel wat gewoon, maar dit weekend waren we toch danig onder de indruk.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven