Christophe en Nick uit Blind Getrouwd zetten punt achter scheiding

0
Christophe en Nick uit Blind Getrouwd zetten punt achter scheiding
Foto: VTM

Opvallend nieuws over Christophe Ramont en Nick Laenen. De twee hebben dit weekend een feestje gegeven en niet zomaar een feestje. Zij vierden hun echtscheiding.

“Het is ondertussen bijna anderhalf jaar geleden dat Vlaanderen vernam dat ik niet langer gehuwd ging zijn met Nick. En al iets meer dan een jaar dat we ook effectief gescheiden zijn”, schrijft Christophe zondagochtend op Instagram. Je kon er moeilijk naast kijken dat de twee al lang geen koppel meer zijn, eerder ‘vierden’ de twee hun scheiding al onder elkaar. ” Maar een feest om dat te vieren…dat was er door de omstandigheden nog niet van gekomen. Maar uitstel is geen afstel bij mij”, knipoogt Christophe.

“Ieder excuus is goed genoeg om te vieren, maar voor mij was het ook belangrijk als moment. Vooral als dank naar mijn vrienden en familie die mij de afgelopen 2 jaar gesteund hebben en er altijd zijn geweest. En dan vooral mijn ouders, mijn steunpilaren de afgelopen 40 jaar… 😘 Het was dan ook maar normaal dat ik mijn openingsdans met mijn mama deed”, schrijft een trotse Christophe.

“En ok, ik had ook een andere mijlpaal te vieren: mijn 40e verjaardag. Dubbel reden om te feesten dus! Het werd een dol dansfeest gevuld met liefde en te veel alcohol. 🤣 Maar eentje voor de geschiedenisboeken! Twee dagen later ben ik nog niet helemaal bekomen 😜 Dank aan iedereen die er bij kon zijn, jullie zijn de rotsen waar ik op bouw. ❤”, besluit Christophe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven