VTM-insider: “Niels Destadsbader stapt over voor het geld”

0
VTM-insider: “Niels Destadsbader stapt over voor het geld”
Foto: VTM

Mike Verdrengh laat in Dag Allemaal zijn licht schijnen over de opvallende overstap van Niels Destadsbader naar de VRT. Volgens de VTM-oprichter heeft Niels zich voor zijn keuze laten leiden door het geld…

“Als Niels zegt dat hij zich goed voelde bij VTM en daar fijne programma’s heeft mogen maken, zal zijn overstap wellicht met zijn loon te maken hebben. Hij zal aan de Reyerslaan een beter voorstel hebben gekregen. Zo simpel is dat”, klinkt het nuchter bij de televisielegende.

Mike Verdrengh ziet de overstap van Niels ook niet meteen als een groot verlies voor VTM. “De zender was al groot toen Niels zijn intrede maakte, en zal dat ook blijven na zijn vertrek”, spreekt Mike Verdrengh klare taal in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Vorig artikel Metekindje Anke Buckinx overleden
Volgend artikel Evi Hanssen in tranen
Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Geen posts om weer te geven