Metekindje Anke Buckinx overleden

0
Metekindje Anke Buckinx overleden
Foto: DPG Media

Het was niet de meest prettige zomer voor Anke Buckinx. Op de sociale media en op de radio is zijn meestal bijzonder vrolijk, maar achter dat lachende gezicht schuilde er best wel wat leed.

Dit voorjaar werd Anke namelijk gevraagd of zij de meter wou worden dan het kindje van haar beste vriendin. Daar moest de presentatrice uiteraard niet over nadenken. In juli zou het zover zijn, Anke keek er al naar uit om het meisje in haar armen te nemen. Maar dan sloeg het noodlot toe.

“In juli ging ik meter worden van een wondermooi meisje. Oh boy, wat kéken we uit naar een zomer met zo’n übersnoezige baby ❤️Hartverscheurend was het toen mijn beste vriendin en haar man hun prinsesje verloren op 20 weken 💔 De wereld werd gitzwart, er was onnoemelijk veel verdriet. Ze hadden zo naar haar verlangd, gedroomd over al dat moois dat ging komen, gefantaseerd hoe haar toekomst ging zijn”, getuigt Anke op Instagram.

Dat nieuws deelt zij niet zomaar, dat doet zij om een centje in te zamelen voor de vzw Boven De Wolken. “Dankzij Boven De Wolken kregen ze een bijzonder warme fotoshoot cadeau -met een ontzettend lieve fotografe- 🤍 Foto’s als tastbare herinnering aan hun allerliefste engeltje ❤️ De VZW heeft ouders van duizenden sterrenkindjes exact datgene kunnen bieden wat ze nodig hadden. Maar wil die fantastische organisatie overleven, dan hebben ze nu centjes nodig 🙏🏼 “, gaat Anke op Instagram verder.

Normaal krijgt de vzw een pak centen dankzij De Warmste Week, maar die zamelen geen geld meer in. Probleem! Maar gelukkig zijn er nog heel wat mensen die het hart op de juiste plaats hebben Jij en ik kunnen dit fantastische initiatief steunen. Gewoon 1 sms’je sturen met de boodschap BDW naar 4330 en 1 euro gaat naar dat onwaarschijnlijk schoon goed doel.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven