Fans hopen op dubbel Familie-huwelijk

0
Fans hopen op dubbel Familie-huwelijk
Foto: Photo News

Het lijkt zo goed als zeker te zijn dat Véronique en Lars op 30 december aanstaande trouwen, dat zou een fantastisch en meteen ook feestelijke aflevering van ‘Familie’ betekenen. Trouwen op de verjaardag van de bomma en VTM heeft meteen ook een feest naar aanleiding van 30 jaar ‘Familie’.

Maar een aantal fans heeft op Facebook te kennen gegeven dat zij nog een koppel graag zouden zien trouwen: Iris en Peter. Dat is al een tijdje een koppel. De ultieme bekroning zou een dubbel huwelijk in een feestelijke aflevering zijn. “Hoe cool zou het niet zijn mochten ook Iris en Peter trouwen. Waarop wachten zij eigenlijk?” vraagt Chantal zich op Facebook af.

“Ja, broer en zus die op hetzelfde ogenblik trouwen, komaan VTM, waarop wachten jullie? Dat kan toch nog perfect in het verhaal geïntegreerd worden. Iris is zwanger van Peter (dat hopen wij toch) en vroeger zou het van ‘moeten’ zijn. De bomma kan hierop aandringen, toch?”, gaat Hilde verder.

De fans lijken klaar om de scenaristen van ‘Familie’ te helpen. Maar of dat dubbelhuwelijk er komt is nog maar de vraag. Wij zien eerder nog een ander koppel trouwen. Wie? Dat lees je héél binnenkort.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven