Nathalie Meskens over de moeilijke relatie met haar vader: “meer invloed gehad dan ik dacht”

0
Nathalie Meskens over de moeilijke relatie met haar vader: “meer invloed gehad dan ik dacht”
Foto: Photo News

Nathalie Meskens geeft in ‘Psychologies’ toe dat ze na haar echtscheiding met Jeroen Van Dyck in therapie ging. “Ja, en ik schaam mij daar ook niet voor. Tachtig procent van mijn vrienden is in therapie, het is dus helemaal geen taboe.”

Toen ze opnieuw verliefd werd op Nadim is ze gestopt met de therapie, al beseft Nathalie Meskens dat ze nog heel wat zou kunnen ontdekken over zichzelf.

“Welke rol hebben mijn opvoeders gespeeld? Welke invloed hebben zij gehad op de persoon die ik vandaag ben en de beslissingen die ik neem in mijn leven? Daar zit heel veel basisinfo die ik ooit nog eens wil onderzoeken”, geeft Nathalie Meskens toe in Psychologies. Vooral de moeilijke relatie met haar vader wil de leading lady van VTM nog eens uitspitten.

“Want ik heb een moeilijke relatie gehad met mijn natuurlijke vader. Geen relatie, eigenlijk”, geeft Nathalie Meskens toe. “Ik heb dat deel van mijn leven altijd dood gerelativeerd, en dat doe ik eigenlijk nog altijd een beetje.”

Maar tijdens de sessies bij haar therapeut kwam die moeilijke band met haar biologische vader naar boven drijven: “Het heeft meer invloed gehad dan ik zelf denk of wil toegeven. Heel confronterend”, aldus Nathalie Meskens in Psychologies.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven