Familie-actrice over jeugdjaren: “daar werd ik telkens mee uitgelachen”

0
Familie-actrice over jeugdjaren: “daar werd ik telkens mee uitgelachen”
Foto: DPG Media

Caroline Maes kennen we allemaal als ‘Mieke’ uit Familie. De actrice speelt ondertussen al bijna twintig jaar mee in de VTM-serie, al was het in haar jeugdjaren allerminst vanzelfsprekend dat ze actrice zou worden…

“Als jong meisje wilde ik maar twee dingen: mama worden en actrice worden. Daar werd ik twee keer mee uitgelachen”, onthult de 45-jarige actrice in De Zondag. Mama worden was immers geen job en actrice wil iederéén worden. Maar voor Caroline is het belangrijk je dromen na te streven.

“Ik heb mijn kinderen dat ook altijd meegegeven: als je het kunt dromen, kun je het worden. Dat is mijn insteek in het leven”, verduidelijkt Caroline Maes in De Zondag. Een plan B heeft Caroline trouwens nooit gehad. En gelukkig kon ze haar droom om actrice te worden waarmaken.

Caroline Maes was amper 19 jaar toen ze een rol kreeg in de VT4-soap Vennebos: “Dat was voor mij een fantastisch avontuur. En een hele leuke bende van cast en crew. Zelfs op onze vrije dagen gingen wij naar de set.”

Maar ondertussen kruipt ze al bijna twintig jaar in de huid van Mieke Van den Bossche in Familie. Toch blijft de actrice het na al die jaren nog steeds een boeiende rol vinden…

“Ik had het er laatst met Gunther (Levi, red.) over dat we al heel veel gezien en gedaan hebben bij Familie , maar dat we toch de drang blijven houden om te presteren. We rusten niet op onze lauweren,” benadrukt Caroline Maes.

En haar interview in De Zondag eindigt Caroline Maes met een uitsmijter die kan tellen: “Dus laat me zo nog maar even doorgaan, ik zou het helemaal niet erg vinden om de nieuwe bomma van Familie te worden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven