Zwangere Natalia springt gat in de lucht: herenigd met Anastacia

0
Zwangere Natalia springt gat in de lucht: herenigd met Anastacia

Door corona hebben Natalia en Anasticia elkaar twee jaar niet kunnen zien, maar die schade zijn zij op dit moment aan het inhalen. Zaterdagavond staat Natalia op Buikrock – die naam is écht wel op haar van toepassing – in Deerlijk en daar is zij niet alleen. Natalia heeft Anastacia bij. Volgens de zangeres uit Geel is Anastacia vanavond haar styliste, maar wij vermoeden dat Anastacia het niet kan laten om met haar Belgische vriendin het podium te betreden en toch één nummer mee te zingen.

Hoe dan ook, Natalia heeft er héél veel zin in en is dolblij dat zij na twee jaar Anastacia nog eens bij haar heeft.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven