Bikinifoto Veronique De Kock lokt pak reacties uit

0
Bikinifoto Veronique De Kock lokt pak reacties uit
Foto: VIER

Zij is ondertussen 44 jaar, maar schrijf Veronique De Kock vooral niet als model af en zeker niet als schoonheid. Vraag maar aan haar man, hij mag haar regelmatig in volle glorie bewonderen. Maar ook de volgers van Veronique De Kock mogen dat zo goed als.

De Kock, die momenteel van een welverdiende vakantie in Marbella geniet, deelde op Instagram een bikinifoto waarop absoluut niet te zien is dat zij al een stuk in de veertig is.

Eerstdaags komt De Kock weer naar België, hopelijk brengt zij wat zon mee uit Marbella. Op het terras van het Monte Mayor House poseert De Kock in bikini en die foto lokt heel wat reacties los. En deze keer géén negatieve reacties.

“Toch de mooiste miss ever. Zeg wat je wil. Je zou nog altijd winnen mocht je meedoen. Alleen je sympathie ❤️‍🩹 al. Mooi persoon”, schrijft iemand.

Uitspraken zoals ‘Mooi’, ‘Genieten’, ‘Knapperd’, ‘Zonnig’, ‘Waouw’, ‘Prachtig’, … passeren de revue. Ja, Véronique mag er zijn en daarvan zijn al haar volgers overtuigd. “Wat een body”, “Je ziet er stralend uit”, “Wat een lijntje”, “Bommetje” en “Perfect uitzicht” zijn maar enkele van de vele complimenten. En Veronique? Die geniet van al die complimentjes en de allerlaatste dagen van haar vakantie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven