Koen Wauters lijdt aan vervelende aandoening: “toen was ik echt in paniek”

0
Koen Wauters lijdt aan vervelende aandoening: “toen was ik echt in paniek”
Foto: DPG Media

Koen Wauters lijdt al bijna twintig jaar aan tinnitus. Gepiep, gebrom, gesuis, de zanger beseft als geen ander de impact van de aandoening. “Zodra het ergens stil is, hoor ik gefluit in mijn oren. Daarom ga ik pas slapen als ik écht moe ben”, onthult Koen Wauters op VTM.

Een beetje tv of een beetje radio als achtergrondmuziek is dus zeker welgekomen voor Koen Wauters. Tijdens de 24 uur van Zolder in 2019 werd Koen nogmaals geconfronteerd met de ernst van zijn aandoening.

“Ik heb ooit een pechske gehad tijdens de 24 uur van Zolder”, herinnert Koen Wauters zich levendig. “Mijn oortje is vlak voor het instappen een beetje uit mijn oren gekomen en ik heb dus héél veel lawaai binnengekregen”, vertelt Koen Wauters over het autogebrul dat gepaard ging met enkele optredens die gelijktijdig doorgingen.

“Dat voelde alsof ze een bokaal op uw hoofd zetten”, doet Koen zijn akelige verhaal. “Ik zag mensen iets zeggen tegen mij, maar ik hoorde alleen een soort gemompel. Ik was héél erg in paniek toen, écht in paniek. Zo echt denkende van ‘dit komt niet meer goed’. Ik ben niet meteen de gast die snel panikeert, maar dat moment was écht scary”, geeft Koen Wauters eerlijk toe op VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven