Annie Geeraerts kan het niet langer verzwijgen: dit gebeurt er met de bomma tijdens de midseasonfinale van Familie

0
Annie Geeraerts kan het niet langer verzwijgen: dit gebeurt er met de bomma tijdens de midseasonfinale van Familie
Foto: VTM

Annie Geeraerts kennen we allemaal als ‘de bomma’ uit Familie. De 95-jarige actrice onthulde eerder al dat haar personage Anna en dat van Albert de komende maanden minder aan bod zullen komen. Maar dat betekent allerminst dat de bomma en Albert van het toneel zullen verdwijnen.

De actrice blikt in Dag Allemaal vooruit naar de 30ste verjaardag van Familie. Eind dit jaar blaast de VTM-serie dertig kaarsjes uit en dat zal ongetwijfeld niet onopgemerkt voorbijgaan. Ook ‘de bomma’ viert dan haar verjaardag…

“In de aanloop naar de dubbele jubileumaflevering op 30 december, wanneer ‘Familie’ precies 30 jaar zal bestaan, zal ik wel een groter aandeel krijgen”, onthult Annie Geeraerts in Dag Allemaal. “In die midseason-finale wordt de Bomma immers 95. En dat moet toch gevierd worden?”

Al wil de actrice toch ook een foutje rechtzetten: “Allez, eigenlijk wordt ze al 105, want in de startaflevering in 1991 vierde mijn personage haar 65ste verjaardag, maar de serie maakte nadien ook twee tijdsprongen. Een van zeven en een van drie jaar. Maar daar houden de scenaristen tegenwoordig geen rekening meer mee”, lacht Annie Geeraerts in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven