Keert Erika Van Tielen binnenkort terug naar Familie?

0
Keert Erika Van Tielen binnenkort terug naar Familie?
Foto: DPG Media

Ophef in Familie toen ‘Amelie’ enkele maanden geleden plotseling met de noorderzon verdween. Actrice Erika Van Tielen had aangegeven na vijf seizoenen te willen stoppen bij Familie en dus verdween Amelie na een onverwachte plotwending… Maar nu lijkt Erika Van Tielen al spijt te hebben van die beslissing…

De boodschap van de actrice op Instagram laat er geen twijfel over bestaan: Erika Van Tielen mist het acteren! “Zo’n zin om weer te spelen!” aldus Erika op Instagram. Maar blijkbaar blijft de agenda momenteel maagdelijk wit voor Erika Van Tielen.

“Wel niet evident. Zo verdomd weinig audities in dit land. Rollen zijn al verdeeld nog voor je interesse kan tonen”, zucht Erika Van Tielen. Al is ze in eerste instantie vooral blij dat alles stilletjes aan weer op gang aan het komen is.

Familie-kijkers dromen alvast van een terugkeer van ‘Amelie’: “Kom maar terug in familie, je bent een prachtige actrice”, laat Eric weten in een reactie op Instagram. Andere Familie-fans gaan nog een stapje verder…

“Zeker terug welkom ,in de 1ste week al direct veel kwaliteit weg in de reeks”, velt David een hard oordeel over het afscheid van David Cantens en Jasmijn Van Hoof in Familie. Kan een terugkeer van Erika Van Tielen de pijn voor de Familie-kijkers verzachten?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven